Blog

Update 14 oktober: inschrijvingen DCL 2020

Inmiddels hebben zich 20 team ingeschreven voor het seizoen DCL 2020. 21 teams zullen zeker zijn van deelname aan de DCL dan vissen we met 5 vissers per team. Komen er meer inschrijvingen dan plaatsen wij deze op een reservelijst. Mocht de volgende stap van 28 teams worden bereikt, dan vissen we met 4 vissers per team. 4 teams per wedstrijd.

Wij zijn er als organisatie trots op dat zo veel teams al zo vroeg hebben aangegeven aan onze vaste stok competitie te willen deelnemen.

Twijfel je nog om een team in te schrijven? Of je wil wel mee doen maar weet niet hoe dit aan te pakken? Schrijf een mail naar de voorzitter van de DCL, Dicky van Zanten. info@dutchcarplakes.nl Inschrijven kan tot 1 december 2019.

Namens DCL wedstrijdcommissie.

Hendrik Hamstra

Delen wordt gewaardeerd!!

Prachtige Afsluiting DCL 2019

Met een opkomst van meer dan 55 personen kunnen we spreken van een hele geslaagde avond. Een avond waarin de Top 3 werd gehuldigd. Te weten: Team Sensas, Team Tubertini, Team Bokoi/Rive.

Kort werd er geƫvalueerd over 2019 en al vooruit gekeken naar 2020.

Aan het eind van deze avond hadden reeds 16 teams zich al meteen ingeschreven voor 2020. Nog plaats voor 5 teams om het aantal van 2019 te evenaren…… Het bestuur spreek de hoop uit om te kunnen doorgroeien naar 28 teams. Wil jij ook een team inschrijven? Dit is mogelijk tot 1 december!! Schrijf een mail naar: wedstrijdcommissie@dutchcarplakes.nl
Wacht niet te lang!! En doe mee met deze prachtige vaste stok team competitie!!