Blog

***Mededeling***

Verklaring betreft de DCL: Vanwege de situatie in Nederland rond het Corona virus en de afgekondigde maatregelen door onze regering, kan de eerste DCL wedstrijd op zaterdag 21 maart niet doorgaan. We proberen in de loop van het seizoen deze wedstrijd in te halen op een geschikte datum. Over het verder verloop van de DCL wedstrijden valt nu weinig te zeggen. We volgen de situatie in het land en houden jullie op de hoogte als we richting de tweede DCL wedstrijd op 25 april meer weten over de situatie rond het corona virus.

Nadere informatie volgt nog.

Namens Bestuur DCL

***Gelukkig Nieuwjaar***

DutchCarpLakes wenst u een fijne jaarwisseling een een visrijk 2020. Samen met teams en iedereen die de competitie een warm hart toedraagt hopen wij wederom op een prachtige competitie!!

Verder willen wij de teamcaptains uitnodigen voor een meeting op 23 januari bij ‘t Mun in Appeltern. Aanvang 20:00 uur. Tijdens deze meeting gaan we de loting houden en samen nog wat huishoudelijke dingen bespreken. Ik hoop dat jullie er allemaal zullen zijn en je mag natuurlijk ook nog iemand van je team mee nemen.

Tot ziens!!

Namens DutchCarpLakes
Hendrik Hamstra