Bericht van de voorzitter!

Update!! Inmiddels is de competitie vol. Voor actuele stand: https://dutchcarplakes.nl/deelnemers-2021/

Beste teamcaptains, over 7 weken staat de eerste DCL wedstrijd 2021 op het programma.

Er staan nu 20 teams ingeschreven. Het plan is als volgt. We gaan donderdag 18 februari digitaal loten (evt indien mogelijk tijdens een Microsoft-teams met alle captains). We loten het schema mooi vol voor de geplande 7 wedstrijden. We bekijken per wedstrijd of de wedstrijd door mag gaan van de regering (Rutte). Deze beslissing nemen we bijv uiterlijk 1 week voor een wedstrijddag.

Het kan zijn dat we ze alle 7 kunnen vissen of misschien maar 2 of 3. Geen punt dat is dan niet anders. We tellen de scores op van de teams en de teamleden over de geviste wedstrijden en daar komt altijd een uitslag uit (al is het maar van 2 wedstrijden).

Voor de niet geviste wedstrijden betalen we elk team aan het einde van het seizoen, 1/7 deel van het inschrijfgeld terug. Dan is aan het eind van het seizoen ook alles weer financieel recht getrokken. Hendrik gaat met de website aan de slag en zal daar alle ingeschreven teams op vermelden.

Ook gaan we bekend maken dat we nog plaats hebben voor 1 team. Hoe we precies de lotingsavond digitaal invullen, laten we nog weten. Hopelijk zullen binnenkort de viswedstrijden weer op alle vijvers in Nederland worden toegestaan.

Als er vragen zijn over bovenstaand plan, laat dat dan gerust weten.

Groet, Dicky